» Начало
» Компанията
» Продуктите
» Бизнес
» Дейности
» Литература
» Въпроси и отговори
» За нас
» Връзки

Гласувайте за нас:
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

ХИТОЗАНХитозанът на "Тянши" подобрява имунитета, изхвърля несмлeните вещества, освобождава организма от токсините.

Състав:

Биологично активната добавка "Хитозан" се произвежда от черупките на морските червенокраки раци (крабове). Хитозанът е продукт, получен от хитина на раците чрез отделяне на ацила (карбоново съединение, което придава твърдост, сякаш циментира хитина).

Чистотата на продукта, след отделянето на ацила, е над 85 %, което обуславя високия функционален ефект на хитозана. Този препарат е уникален по своите оздравителни свойства. Основното активно вещество в препарата е хитозаминът.

Свойства:
 1. Свързва холестерола и го отстранява от организма, понижава количеството на липидите в кръвта, като по този начин препятства възникването на сърдечно -съдови заболявания и атеросклероза, подобрява кръвообръщението.
 2. Предотвратява хипертонията, предизвикана от излишен прием на сол.
 3. Подобрява функцията храносмилане, като активира дейността на бактерии, стабилизира работата на черния дроб, стомаха и червата, като способства за правилното усвояване на храната.
 4. Противодейства на натрупването на холестерола в черния дроб, полиглюкопептидите на хитозана свързват токсините в организма, обезвреждат ги и подобряват възстановителната функция на черния дроб.
 5. Понижава нивото на захарта в кръвта, (полиглюкопептидите засилват секрецията на инсулина и ефективността на използването му, като понижават нивото на захар в кръвта) при хора страдащи от захарен диабет.
Приложение:
 1. Онкологични заболявания с цел да се унищожат злокачествените клетки, да се инактивират техните токсини, да се съживи дейността на лимфоидната тъкън и да се забави образуването на метастази.
 2. Захарен диабет, в т.ч.при инсулинозависимите му форми.
 3. Сърдечносъдови паталогии.
 4. Високо артериално налягане.
 5. Вегетативносъдови прояви и главоболие.
 6. За лечение на псориазис.
 7. Възстановяване на изгорели повърхности и рани без образуване на белези.
Начин на употреба:

"Хитозанът" се прилага широко при хора на различна възраст, особено полезен е за деца, хора на средна и старческа възраст. Два пъти на ден по две капсули, се пият с топла вода. Възможно е коригиране на дозата в зависимост от евентуалните реакции на организма.

Разфасовка:

100 желатинови капсули по 0,18 гр.