» Начало
» Компанията
» Продуктите
» Бизнес
» Дейности
» Литература
» Въпроси и отговори
» За нас
» Връзки

Гласувайте за нас:
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
Международна корпoрация "Тянши"


Корпорация "Тянши Лимитед.", Китайска народна република, започнала маркетинговата си дейност през 1995 г., вече е многоотраслов мултинационален гигант, произвеждащ високотехнологична продукция и съвместяващ научни изследвания, промишлено производство, търговия, дейности в областта на недвижимите имоти, образованието, културата, услугите, транспорта.

Централният офис на корпорацията е разположен в Пекин, столицата на Китай, в бизнес-центъра Хенцзи; производствена база е разположена в зоната на високите технологии в района Уцин град Тянцзин. Производствените площи на корпорацията заемат 260 хиляди кв. метра, от тях 120 хиляди кв. метра са покрити помещения. Активите на корпорацията са на стойност 160 милиона щатски долара. Само за няколко години, започвайки с производството на един вид продукция и капитал от 2,4 милиона долара, корпорацията бързо стартира и се превърна в динамично развиваща се мащабна компания с квалифицирана и професионална дистрибуторска армия от няколко милиона души - феномен в историята на световния маркетинг!

Като се опират на най-новите технологии на биоинженерството и използват рецептите на
традиционната китайска медицина, натрупани в течение на 5000 години, учените от "Тянши"
разработиха серия от продукти със свойства, подобряващи здравето. В състава им влизат средства за:

- понижаване на нивото на липидите в кръвта;
- забавяне на процесите на стареене;
- подтискане на раковите заболявания;
- подобряване на работата на организма;
- повишаване на имунитета на организма;
- регулиране на физиологичните функции на човешките органи.

Прилагайки най-новото производствено оборудване, произведено в Италия, Германия, САЩ и други развити страни, внедрявайки най-напредналите технологии, корпорация "Тянши" създаде строга система за контрол на качеството на прозвежданата продукция. Продукцията на "Тянши" вече е преминала проверка по системата за международна стандартизация на качество ISO - 9002, а част от производството на "Тянши" вече е сертифицирано по системата FDA в САЩ. Корпорация "Тянши" последователно разработва нови продукти, опирайки се преди всичко на собствените си научно-технически кадри, но също и в сътрудничеството с много китайски и чуждестранни научно-изследователски иснтитути, включително Академията на науките на КНР.

Понастоящем "Тянши" е открила над 3700 магазина за продажба на продукти от Китайската народна република, създала е филиали и търговски представителства в 168 страни и региони във всички части на света. Особено активна е продажбата на продукцията в Русия и страните от ОНД, САЩ и Канада, ЮАР, Виетнам, Германия, Франция, Финландия, Италия и Индонезия. Търговската мрежа "Тянши" покрива днес цялото земно кълбо. "Тянши" има производствени бази в САЩ, Канада, Испания, Франция, Малайзия и в най-близко време се планира организирането на производство в Бразилия, ЮАР, Русия, Германия, Англия, Италия, Япония, Южна Кореа, Индия, Индонезия, Филипините, така че да се формира огромна снабдителна мрежа.