» Начало
» Компанията
» Продуктите
» Бизнес
» Дейности
» Литература
» Въпроси и отговори
» За нас
» Връзки

Гласувайте за нас:
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ: 

Задължително ли е да продаваме през цялото време?
Къде е гаранцията, че ще се излекувам, че ще ми стане по-добре?
Това пирамида ли е?
Доколко законно e това?
В какво ще се състои работата ми?
Откъде се взимат парите?
Трябва ли да каня хора?
Какво ще стане, ако няма да успея?
Откъде да знам, че информацията ви е вярна?
Моите роднини (приятели) са против да се занимавам с това. Какво да правя?
Какво е най-важното качество за постигането на успех?
Аз имам такъв въпрос...
 

Задължително ли е да продаваме през цялото време?

Всичко зависи от това какво разбирате под "продавам". Веднага ще кажем: можем да предлагаме стоката по магазини, но не е задължително; можем да тичаме по улиците и да дърпаме хората за ръкавите, предлагайки им да купят стоката, но е по-добре да не го правим.

Това е информационен бизнес, можете да го направите, разказвайки за продукцията на други хора, без да ги задължавате да купуват. Нека те се вслушат и да решат сами дали това им трябва или не. Също така можете да купите продуктите за себе си и вашите роднини, за да оправите вашето и тяхното здраве – също добър вариант. Но опитът показва, че когато се запознавате добре с продукцията и си изработвате навик да разказвате за нея по време на разговор, хората започват да се интересуват и купуват.

Нагоре

Къде е гаранцията, че ще се излекувам, че ще ми стане по-добре?

Абсолютна гаранция ще ви дадат само тези, които искат да ви измамят. Ако през целия си живот сте се тровили с химични препарати и сте натрупвали болести, няма смисъл да очаквате всичко да се оправи на момента. Организмът трябва свикне с промените. При пречистването му може да си помислите, че препаратите ви действат негативно - това е нормално, ако организмът ви е много замърсен. Ако пък става въпрос за сериозни заболявания (рак в напреднал стадий), въобще не може да се даде никаква гаранция за оздравяване, а само съществено облекчение и по-големи възможности за възстановяване. Трябва да се даде достатъчно време, за да могат продуктите да започнат да действат.

Нагоре

Това пирамида ли е?

Да, но такава степен, каквато е пирамидата на правителството, църквата и която и да е голяма организацияе. Пирамида – това е най-устойчивата структура в природата. По-скоро трябва да ви интересува легалността на фирмата и по какъв начин ще печелите пари. MLM (MultiLevel Marketing) компаниите използват тази структура за да информират хората за продукцията. Можеше разбира се да го направят и с помощта на реклама, но тогава вие нямаше на можете да печелите тук, пък и за самата компания това не е изгодно. Не случайно все повече и повече компании преминават към мрежови методи на разпространяване на продукцията си. Към тях влизат: Coca-Cola, SAAB, Gilette и др. Още повече фирми правят отстъпки и подаръци на клиентите, ако им рекламират стоката.

Нагоре

Доколко е законно това?

Преди да навлезе в която и да е страна, една компания трябва да проучи нейния пазар. Тя си адаптира цените, прави промени в маркетинг-плана си. Следващата стъпка е сертификацията на цялата продукция в Организацията на Здравеопазването на същата страна. След това компанията се регистрира в данъчната инспекция. Тянши е преминала всичките тези етапи и няма никакви разногласия с държавните институции.

Нагоре

В какво ще се състои работата ми?

Това е информационен бизнес. Това означава, че трябва да давате качествена информация на други хора, като те трябва да я възприемат правилно. За да го правите както трябва е задължително да се премине през професионално обучение. Нашата компания осигурява безплатно обучение на хората, сключили договор.

Нагоре

Откъде се взимат парите?

Има няколко вида възнаграждение за работа. Един от тях е доход от продажбите. В нашата компания тази възможност се дава при сключване на договор. Вторият вид доход се появява след като сте закупили или продали продукция на 300$. Тогава ви се начисляват проценти за направен оборот. Също така има възнаграждения за организация. Тоест вие намирате хора, които искат да участват в бизнеса, обучавате ги за работа и имате право за процент от оборота им. Като бонус съществуват награди за успеха ви. За допълнителна информациея вижте в раздел "Бизнес".

Нагоре

Трябва ли да каня хора?

Замисляли ли сте се някога за какво се плаща най-много?

  1. За риск (за живота, затвора). Тук се причисляват счетоводители, началници на отдела за сигурност и т.н.
  2. За талант (в изкуството, науката, спорта). Но тук самият талант не стига, трябва да ни излезе добра възможност за реализация. Такава възможност не се отдава на всеки, конкуренцията е голяма, а изискванията постоянно се променят.
  3. За умение да се работи с хората (мениджър, агент, организатор, ръководител)

Трябва да давате информация на хората. Ако все още не можете да я давате сами, можете да помолите някого да я даде вместо вас (например, вашия наставник). Но за това трябва да уговорите среща. Срещата често се провежда в офиса, където опитните лектори провеждат презентации. Другият вариант е когато каните някого у вас, а вашият наставник идва и разказва.

След като вече сте усвоили необходимия обем информация и опит, необходимостта от помощта на други хора отпада, защото можете да се справяте сами.

Нагоре

Какво ще стане, ако няма да успея?

Никой не е казал, че сте длъжни веднага да станете професионалисти. Има лекции, технологии, наставник, който ще ви помогне. Важното е да имате желание да се преборите с лошите си навици и да ги замените с други.

Нагоре

Откъде да знам, че информацията ви е вярна?

Не сте длъжни. Точно обратното, съветваме ви да проверите. Но ако искате да се посъветвате, то го направете с професионалисти.

Не вярвайте на слуховете. Опитът показва, че най-лошия съвет дават роднините. Те обикновено имат негативна реакция, въпреки че нямат основание за това.

И все пак ако има голяма нужда да се посъветвате с тях, преди това трябва да получат пълна информация от човека, който я даде на вас или ги поканете на презентация. Ако се опитате да им разкажете сами, само ще влошите мнението им.

Нагоре

Моите роднини (приятели) са против да се занимавам с това. Какво да правя?

С това са се сблъсквали 95% от хората, които сега вече са постигнали успех в този бизнес. Между другото техните роднини и приятели вече им помагат, така че не бива да се отчайвате. По-добре е първо да разберем защо възникват такива противоречия, а след това ще ви дадем съвети за това какво да направите.

Важно е да разбирате, че не е възможно по време на една презентация, продължаваща 1 час да се даде пълна информация. Затова се предава само част от нея и коя точно зависи от вашата преценка. Това съставя около 10% от това, което знае наставника ви. 20% от това ще се запомни следователно възприемате едва 2% от това, което би трябвало да знаете. И с такава информация отивате при роднините или приятелите. Те имат други интереси и естествено ако те бяха на презентацията щяха да задават други въпроси и да получава други отговори. Но вие нямате отговорите на тях засега. Два-три въпроса и разбирате, че вашата представа за фирмата е доста ограничено.

Ето какво става след това - казват ви, че след като не можете да отговорите на въпросите им, са ви измамили или че работата не е добра. Защо става така? Хората не са подготвени за бързите промени. Може да минат няколко месеца, преди да има ефект от това, което сте им казали и тогава не само се съгласяват с вас, но и решават да ви помогнат.

Нагоре

Какво е най-важното качество за постигането на успех?

  1. Първо трябва да се въздържате от това да разказвате каквото и да е на някого. Вашият наставник сам ще ви каже кога сте готови за това.
  2. Ако нямате търпение да споделите с някого, постарайте се да запознаете роднините/приятелите си с вашия наставник и нека той да отговаря на техните въпроси.
  3. Ако това не е възможно, то внимателно записвайте въпросите и доводите, които ви затрудняват или на които не можете да отговорите. Питайте наставника си и запишете отговорите му, за да ги предадете после на роднините/приятелите си.
  4. Постарайте се да успокоите роднините си - емоционалният комфорт в семейството е много важен, включително и за успех във вашия бизнес. Договорете се да не ви пречат в продължение на три месеца, а вие да се погрижите за благополучието на семейството си, или за своето. Постарайте се да съберете колкото е възможно по-подробна информация, преди да започнете. Като цяло бъдете благоразумни, не предприемайте необмислени решения и когато възникнат някакви въпроси, се съветвайте с наставника си.

Нагоре

Аз имам такъв въпрос...

Ако имате някакви други въпроси, моля пишете на този адрес:

Нагоре