» Начало
» Компанията
» Продуктите
» Бизнес
» Дейности
» Литература
» Въпроси и отговори
» За нас
» Връзки

Гласувайте за нас:
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

ХОЛИКАНОтдавна е известно в целия свят, че Франция заема първо място по употреба на алкохол и предимно червено вино. Освен това френската кухня винаги се е отличавала с изобилие от мазна храна с високо съдържание на холестерол. Интересното обаче е, че французите страдат много по-малко от сърдечно-съдови заболявания, отколкото населението на повечето страни. Сега е известно, че "виновници" за този чудесен ефект са биофлавоноидите, включително и ресвератрола.
В една капсула "Холикан" се съдържат 2,5 мг. ресвератрол - в една бутилка червено вино се съдържат приблизително 2 мг. от това важно вещество.

Състав:

Ресвератрол - 2,5 мг. (в една капсула)

Свойства:

Действието на "Холикан" се основава преди всичко на свойството на ресвератрола да свързва свободните радикали. Свободните радикали (оксиданти) са нестабилни съединения, които могат да се считат виновни за по-вечето заболявания на съвременния човек. Оксидантите са способни да унищожат клетките като разрушават мембраните им, което ускорява процеса на стареене поради постоянната загуба на клетки от тъканите на различни органи. Те също така са способни да обединяват, да слепват молекулите в тъканите на различни органи. Например, белтъчните молекули на кожата, вследствие на което кожата бързо започва да губи еластичност, гъвкавост, става груба, отпусната и набръчкана.
Науката днес познава редица вещества с антиоксидантно действие, които са способни да неутрализират свободните радикали. Но биофлавоноидите, включително и ресвератролът от състава на "Холикан", превъзхождат 20 пъти такъв мощен антиоксидант като витамин Е и 50 пъти витамин С.

Приложение:
  1. Отстраняване последствията от преживян стрес независимо от произхода му, повишаване устойчивостта към стрес.
  2. Профилактика и лечение на сърдечно-съдови заболявания, включително инфаркт, инсулт (в съчетание с клиничните методи), незаменим компонент при рехабилитационните мероприятия.
  3. Прекрасно средство за профилактика и лечение на атеросклерозата и за контрол на нивото на холестерола в кръвта - най-добрият "чистач на кръвоносните съдове".
  4. Като мощен антиоксидант, за общо укрепване на здравето с цел профилактика на различни сериозни заболявания, профилактика и лечение на лъчева болест, а също и в периода на радиотерапия.
  5. При варикозно разширение на вените и тромбофлебити, а също така за профилактика на кръвоизливи при травми.
  6. Профилактика и лечение на увреждания на ретината на очите при диабет, хипертонична болест и други очни заболявания, подобряване остротата на зрението.
  7. Подобряване на паметта, особено при страдащи от атеросклероза на кръвоносните съдове на мозъка, забавяне процеса на стареене.
Начин на употреба:

По една капсула три пъти на ден с чаша топла вода.

Разфасовка:

60 желатинови капсули по 0,38 гр.