» Начало
» Компанията
» Продуктите
» Бизнес
» Дейности
» Литература
» Въпроси и отговори
» За нас
» Връзки

Гласувайте за нас:
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Освен долуизложените продукти предлагаме колани за отслабване, вендузи, апарати за измерване на кръвно налягане, апарати за магнитно инжектиране на биоточки, препарати за подобряване на храносмилането, приспивателнo, масло от чесън и прополис.

Антилипиден чай - Антилипидният чай на "Тянши" е специален препарат за отслабване от пълноценни китайски треви. Чаят е приготвен по уникална рецепта на базата на концентрат от растителни екстракти.

Чай за отслабване - Чаят за отслабване на "Тянши" е приготвен от естествени компоненти на тревни растения, не съдържа токсини и няма странични ефекти.

Хитозан - Хитозанът на "Тянши" подобрява имунитета, изхвърля несмлeните вещества, освобождава организма от токсините.

Кордицепс - Кордицепсът е традиционно средство за фитотерапия в китайската фармацевтика. Гъбното тяло на кордицепса е богато на хранителни вещества и има особени биологични свойства, присъщи на високопланинските растения.

Двойна целулоза - Биологично активни добавки с целулоза под формата на таблетки.

Биокалций - Най-лесно можем да попълним дефицита на калция с помощта на Биокалций "Тянши". В него се съдържат и такива важни вещества като цинк, желязо, мед, магнезий, йод, калий, фосфор и манган.

Биокалций за деца - Спомага за умственото развитие на децата. Съдържа необходимите витамини и микроелементи особено нужни за детето в периода на растеж и развитие.

Биокалций Гай Бао - Калциев препарат с голямо съдържание на йонизиран калций с висок процент усвояемост.

Биокалций за подобряване на мозъчната дейност - Това е общоукрепващо средство, което помага при повишени умствени натоварвания и др.

Биокалций за понижаване нивото на кръвната захар - Продуктът е разработен специално за хора с високо съдържание на захар в кръвта.

Калциеви таблетки за дъвчене - Обогатени с калций таблетки за дъвчене.

Биоцинк - Цинкът е необходим за нормалното функциониране на всички клетки в нашия организъм.

Икан - Съдържа вещества, необходими за функционирането на сърдечно-съдовата и нервната система.

Спирулина - Спирулината регулира функционалния баланс на организма, подпомага метаболизма, засилва имунната регулация и подобрява физическото състояние.

Холикан - Ресвератролът от състава на "Холикан" неутрализира свободните радикали и превъзхожда 20 пъти такъв мощен антиоксидант като витамин Е и 50 пъти витамин С.

Вейкан - Биологично активната добавка "Вейкан" в меки капсули на "Тянши" премахва умората най-ефективно и противодейства на износването на организма, като забавя процесите на стареене.

Лян Ян - Капсулите за красота на "Тянши" хармонизират функционирането на организма, регулират вътрешната секреция, стимулират циркулирането на кръвта и енергията, предотвратяват появата на свободни радикали, подхранват кожата и премахват петната.

Сан Гао - капсулите Сан Гао значително понижават нивото на липидите в кръвта.

Паста за зъби "Тянши"